Kniest Totaal Bouw- en montagebedrijf,

Onmogelijk bestaat niet!
 

Welkom bij Kniest Totaal!

Grote klussen, kleine klussen, niks is te gek. Bouwen, verbouwen, renoveren & onderhouden, het is allemaal mogelijk!'Een persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt' 

Vooraf wordt alles met de klant besproken, alvorens we overgaan tot uitvoering.

Zo weet u precies wat het gaat kosten en wanneer het gerealiseerd wordt.

U bent verzekerd van een prachtig eindresultaat, 

door de persoonlijke aanpak, creativiteit in planning en vormgeving en degelijk vakwerk. Wat kunt u van ons verwachten?


Kwaliteit
Alle benodigde werkzaamheden worden door ons op gepaste wijze begeleid. Wij streven naar het leveren van optimale nauwkeurigheid en kwaliteit tijdens het volledige bouwproces en we houden grondig in de gaten of alles volgens afspraak verloopt. U kunt rekenen op betrouwbare vakmannen met oog voor detail. Kniest Totaal werkt met vakkundig personeel en in teamverband nauw samen met professionals binnen de bouwwereld. Denk hierbij aan vakmannen zoals een loodgieters, elektriciens, stukadoors en schilders.

 
Open communicatie
Een open communicatie met onze klanten speelt een belangrijke rol, waarbij vertrouwen en afspraak = afspraak onze belangrijkste kernwaarden zijn. Wij werken met korte communicatielijnen en u hebt altijd maar met één contactpersoon te maken. Daarnaast werken wij uitsluitend met bouwkundig personeel dat u graag te woord staat tijdens het bouwproces. Onze werkzaamheden worden afgestemd op uw eisen en wensen. Graag denken wij met u mee en zorgen wij ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden. Indien er meer- of minderwerk ontstaat tijdens het project worden deze vooraf met u besproken en pas na goedkeuring uitgevoerd.Veelvoorkomende klussen zijn:

  • Timmerwerken buitenshuis zoals tuinhuizen, overkappingen, carports, hekwerken en meer
  • Dakramen plaatsen
  • Dakkapel plaatsen
  • Deuren en kozijnen plaatsen (ook kunststof)
  • Glasrenovatie en afkitten
  • Woningrenovatie
  • Keuken plaatsen

Kijk gauw verder bij onze diensten. Staat de klus er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op, om te bespreken wat mogelijk is. 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn